LÄGER

LÄGER

BOENDE

Hockeyläger, konståkningsläger eller fotbollsläger?

Cementa Arena och dess omgivning passar perfekt som lägerplats. I ishallen finns allt för hockey, konståkning och curling. Utanför ishallen finns en uppvärmd konstfotbollsplan, ett utegym (passar utmärkt för morgonträning eller uppvärmning) och ett elljusspår. Cyklar finns att hyra hos Gotland Sports Academy (se nedan) för att ta del av vår Bike Park och Pumptrack. I Slites omgivningar finns också möjligheter att testa golf, segling och ridning m.m. Givetvis brukar Slite badstrand vara en favorit efter ett svettigt träningspass. Bada, simma, sola och avsluta dagen med favoritglassen.

IDROTTENS Ö

Alla som deltar i arrangemang inom "Idrottens Ö" reser till idrottspriser på färjan. Läs mer om Destination Gotlands

idrottsrabatter här:

GOTLAND SPORTS

ACADEMY

I Slite, vid Strandbyn, ligger Gotland Sports Academy. Träning, rörelse och hälsa är verkligen deras grej. Här finns massor att göra: bada, basta, spela beachvolleyboll, hyr en cykel - eller en havskajak! 

Cementa Arena hyrs ut för lägeraktiviteter flera gånger om året, främst under sommaren fram till september. Vi har stor vana av att ta hand om idrottslag, såväl barn och vuxna. Vissa använder ishallen både för mat och vila, andra väljer att enbart använda vårt storkök med matsal och istället hyra sovplats någon annanstans (se boende till höger). För frågor och bokning av läger, kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi dig skräddarsy er vistelse och räkna på pris.

Välkommen!

Slite Vandrarhem

Avstånd Arenan: 25 m

Avstånd Bad: 1,5 km

Slite Strandby

Avstånd Arenan: 1,5 km

Avstånd Bad: 25 m

Slitebadens Wärdshus

Avstånd Arenan: 1,5 km

Avstånd Bad: 400 m