LÄGER


Hockeyläger, konståkningsläger eller fotbollsläger?

Cementa Arena och dess omgivning passar perfekt som lägerplats. I ishallen finns allt för hockey, konståkning och curling. Utanför ishallen finns en uppvärmd konstgräsplan, padelbana (dubbel), ett utegym (passar utmärkt för morgonträning eller uppvärmning) och ett elljusspår. Cyklar finns att hyra hos Gotland Sports Academy för att ta del av vår Bike Park och Pumptrack. I Slites omgivningar finns också möjligheter att testa golf, segling, tennis, boule och ridning m.m. Givetvis brukar Slite badstrand vara en favorit efter ett svettigt träningspass. Bada, simma, sola och avsluta dagen med favoritglassen.


Cementa Arena hyrs ut för lägeraktiviteter flera gånger om året, främst från juni fram till september. Vi har stor vana av att ta hand om idrottslag, för såväl barn som vuxna.  För frågor och bokning av läger, kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi till att skräddarsy er vistelse och räkna på pris. Välkommen!

"Slite och Gotland har bra intresse och tillväxt i sin ungdomshockey och där jag upplever att ishockeyn är på frammarsch och vi vet att de är duktiga att ta emot gäster"

Olof Östblom, Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef samt administrativ chef för Tre Kronor och Damkronorna, med anledning av Cementa Arenas värdskap för kvalgrupp B i TV-pucken 2018.

VISSTE DU...

 

att alla som deltar i arrangemang inom "Idrottens Ö" reser till idrottspriser på färjan från fastlandet till Gotland? Mer information finns på Destination Gotlands hemsida om Idrottens ö. Kontakta dem för pris och bokning.

Läs, ladda ner eller skriv ut vår lägerinformation! Vi har mångårig erfarenhet av lägerverksamhet och har möjlighet att anpassa vistelsen efter era behov. Vårt samarbete med vandrarhem, hotell och matleverantörer i Slite gör att vi kan erbjuda bra priser på läger i en vacker miljö med närhet till havet.

BOENDE

Slite vandrarhem

Avstånd arenan: 25 m

Avstånd bad: 1,5 km

Slite Strand Resort

Avstånd arenan: 1,5 km

Avstånd bad: 25 m

Hotell Slitebaden

Avstånd arenan: 1,2 km

Avstånd bad: 400 m